Под наем

Бова Фотура

 Имате нужда от транспорт в страната или чужбина - не се колебайте да се свържете с нас!

 За Вашите организирани екскурзии  в страната и чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен и училищен туризъм фирма МАТПУ ЕООД предлага луксозни автобуси под наем.
 Фирмата работи с лицензирани туроператори и туристически фирми с който съвместно се провеждат екскурзии до избрана от тях дестинация.

 Удобните и комфортни  автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на ниски и достъпни цени, а за редовни клиенти се правят отстъпки.

 Всеки автобус е оборудван с климатик, панорамни стъкла, видео и аудио система с два монитора, индивидуално осветление и вентилация, подвижни седалки и регулиращи се облегалки, обемни багажници, хладилник, мини бар, шварц кафе машинa. Всички МПС са в техническо изправно състояние и имат застраховки - гражданска отговорност, и застраховка на местата. МПС покриват условията за екологичност EURO 2 и EURO 3. Наемането на автобуси се извършва чрез предварителна заявка в която да бъде упоменат периода на пътуване , дестинация и брой на места в автобуса.

Заявката се изпраща в централния офис на e-mail : matpu96@abv.bg или факс:  02 /954 96 92 , не по късно от 15 дни преди датата на пътуване.

Автобуси под наем

Автобуси под наемИзберете от тук:

още »