Наем на автобуси

"МАТПУ" предлага 47-50 местни автобуси под наем за туристически превози в България и чужбина по определен от Ваш маршрут и продължителност. 

При отправяне на запитване относно наем на автобуси, моля посочвайте следната информация:

* Подробен маршрут (предвидени обиколки, посещения и/или екскурзии);

* Брой дни;

* Място на настаняване на пътниците и шофьорите;

* Контакт за обратна връзка.

автобуси до и за Турция

Новите автобуси до и за Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm. Новите автобуси до и за  Турция по линията София-Пловдив-Хасково-Истанбул са на Панорама Транс съвместно с познатата турска фирма Alpar Turizm.  автобуси до и за Турция  bg.panoramatrans.eu още »  


автобуси пловдив истанбул

Най-новата автобусна линия от пловдив до истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Най-новата автобусна линия от пловдив до истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобуси пловдив истанбул  bg.panoramatrans.eu още »  


автобуси София Истанбул разписание

Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа... Най-новата автобусна линия от София до и за Истанбул е на Панорама ТРАНС. Тръгва всеки ден в 22 часа...  автобуси София Истанбул разписание  bg.panoramatrans.eu още »