Транспорт под наем за превоз на организирани екскурзии

Имате нужда от транспорт за превоз в страната или чужбина? "МАТПУ" предлага наем на малки 15-19 местни микробуси и големи 47-50 местни автобуси за превоз в страната и чужбина. 

"МАТПУ" ЕООД предлага превоз за Вашите организирани екскурзии в страната и в чужбина, трансфери до и от аерогари, хотели, превози за организирани срещи и мероприятия, бизнес пътувания, сватби, банкети, посещения на исторически забележителности, спортен туризъм.
Удобните и комфортни автобуси са управлявани от опитни професионални водачи и се предлагат на достъпни цени, а за редовни клиенти се правят отстъпки.

Всеки автобус е оборудван с климатик, видео и аудио система с два монитора, индивидуално осветление и вентилация, подвижни седалки и регулиращи се облегалки, обемни багажници, хладилник, мини бар. Всички МПС са в техническо изправно състояние и имат застраховки - гражданска отговорност, и застраховка на местата. МПС покриват условията за екологичност EURO 2 и EURO 3. Наемането на автобуси се извършва чрез предварителна заявка, в която да бъде упоменат периода на пътуване, дестинация и брой на места в автобуса.

Заявката се изпраща в централния офис на e-mail: matpu96@abv.bg или телефон:  02 /952 50 04 , не по късно от 15 дни преди датата на пътуване.

Микробуси под наем


Микробуси под наем

Микробуси под наем с 15 и 19+1+1 места за Вашите трансфери и организирани групи, екскурзии в страната и чужбина. 

още »